Klanten header

Waarom ik doe wat ik doe:

Als je met mensen werkt, is het altijd heerlijk om te zien dat je een probleem voor ze hebt kunnen oplossen. Dat je ze daadwerkelijk hebt kunnen helpen! Dat is waar het mij om gaat. Mijn missie is niet voor niets dat ik ” jou op weg wil helpen om je zaken te verbeteren. Dat ik zorg voor een positieve sfeer, waardoor zowel persoonlijke als zakelijke groei mogelijk is. En dat ik dat doe door jou mijn kennis door te geven, zowel persoonlijk als via de digitale snelweg!”

Het is daarom heel fijn dat ik zulke mooie woorden terug krijg van mijn klanten:

Marjolijn heeft een grondig concurrentieonderzoek voor mij gedaan waardoor ze mij inzicht heeft gegeven in de markt. Ze is een prettige persoonlijkheid om mee te werken met gedegen kennis van diverse Social Media.

Erica Nijburg

Grafisch ontwerper, Iamerica

Marjolijn hielp mij op snelle wijze mijn profiel opnieuw neer te zetten. Zij deed dat snel, professioneel en prettig. Daarbij legde ze mij ook veel uit over hoe LinkedIn te gebruiken; tips die -ondanks dat ik al jaren lid van dit netwerk was- nieuw en goed te gebruiken voor me waren. Een bezoek aan haar levert me nog steeds voordeel op! AnnePauline Cohen (geen familie!!)

AnnePauline Cohen

Psychiater / Systeemtherapeut, Amerpoort

Marjolijn, ik ben je heel veel dank verschuldigd voor jouw bijdrage aan de campagne rond het beste Zorgidee 2015 met het ‘Thuiskomertje’ mijn zorgidee voor mensen met dementie. Ik wist niet wat me overkwam met video’s, optredens, interviews van de pers, vooral toen Michelle Langeveld en ik wonnen! Je hebt ons ervoor, tijdens en erna voortreffelijk, professioneel maar ook bevlogen begeleid en me rust bezorgd want je was altijd alert en aanwezig. Ik kon op je bouwen. Super bedankt! Je was echt top!

Nel Wagner

Partner Start-up Thuiskomertje

Pin It on Pinterest

Share This